понедельник, 31 октября 2016 г.

Всеукраїнська науково-практична конференція «Соціальний педагог у територіальній громаді».


27 жовтня  2016 року на базі ЗДУ була проведена Всеукраїнська науково-практична конференція «Соціальний педагог у територіальній громаді».  В практичній частині  конференції  прийняли участь і працівники нашої школи – інтернату «ДЖЕРЕЛО» з темою  :  «Дитина з синдромом Дауна».  
Виступаючими були:  Обухова Н.О. (соціальний педагог КЗ ЗСЗШІ «Джерело» ЗОР) ознайомила учасників конференції із особливостями навчально-виховного процесу у спеціальній школі-інтернаті, з напрямками роботи всіх фахівців та всією низкою спеціальних послуг, які отримують вихованці КЗ ЗСЗШІ «Джерело» ЗОР, а також  про особливості соціального супроводу дітей з ООП Драєвська С.А. (психолог КЗ ЗСЗШІ «Джерело» ЗОР) надала слухачам інформацію щодо діагностики дітей з синдромом Дауна, особливостями психічних процесів, комунікативних потреб та проблем таких дітей, особливостей взаємодії з батьками Хуповка Н.М. та Рябченко Н.М. (вчителі класів дітей з синдромом Дауна  КЗ ЗСЗШІ «Джерело» ЗОР) ознайомили з плануванням, методичним супроводом, особливостями навчально-виховної  роботи з дітьми такої категорії. Також педагоги поділилися дуже цікавими практично-методичними власними наробками, власноруч розробленим дидактичними матеріалом та використанням вже відомих методик роботи з дітками з синдромом Дауна.
Організатором такого практичного круглого столу стала  ЗОГО «Флоренс»  в особі Романенкової Л.О., разом із своїм заступником Беляєвою І.М. розповіли про обсяг корекційно-реабілітаційних послуг організації «Флоренс», ознайомили з відео-презентацією своєї  роботи.
По закінченню круглого столу всім учасникам, які проводили семінар було видано іменні  сертифікати.

Комментариев нет:

Отправить комментарий