пятница, 18 ноября 2016 г.

Відвідування майбутніми випускниками КЗ ЗСЗШІ «Джерело» Запорізького обласного центру зайнятості



Важливим в становленні підлітка дорослою людиною є професійний вибір, спрямування старшокласника у майбутню професійну діяльність. Ця сфера для багатьох учнів є не завжди ясною. Куди спрямувати себе як якісного фахівця, щоб потім отримувати  достойний заробіток? Такі питання ставлять перед собою випускники багатьох шкіл нашої країни.
В нашому закладі проводиться низка заходів щодо покращення знань учнів про себе та про своє професійне майбутнє.
Одним з таких заходів стало відвідування 17.11.16р. учнями 9-а та 9-Б класів школи-інтернату «Джерело» Запорізького обласного центру зайнятості. Фахівці відділу організації профорієнтації під керівництвом начальника відділу Житової О.Ф. провели з учнями бесіду щодо професійної спрямованості та прагнень учнів нашої школи. Потім старшокласники пройшли комп’ютерне тестування та отримали свої профільні листи з рекомендаціями щодо власних спрямувань та вибору сфери діяльності. Діти з цікавістю ознайомилися з методичними матеріалами центру зайнятості. Широкий спектр інформації щодо найрізніших видів професій та особливості навчання з вибраних спеціальностей.

Діти отримали багато корисної інформації, яку можуть використати в подальшому. Адже початок у велике життя  відкриває перший крок, тож нехай він буде усвідомлений та бажаний для наших вихованців.  
Обухова Н.О.,
соціальний педагог

Комментариев нет:

Отправить комментарий