понедельник, 23 апреля 2018 г.

Професійні зустрічі практичних психологів у "Джерелі"

         Досягнення професіоналізму потребує налаштування на постійне оновлення своїх знань та збагачення власного досвіду. З цією метою і відбулась зустріч працівників «Джерела» з групою практичних психологів, курсантів ЗОІППО.
     Гості спеціальної школи мали нагоду ознайомитись із закладом, познайомитись з адміністрацією та педагогами , а також дізнатись про особливості організації роботи  у цілому. 
    Своїми творчими здобутками та досвідом з колегами поділились практичний психолог Драєвська Світлана Анатоліївна, соціальний педагог Обухова Наталія Олександрівна та дефектолог – логопед Авєдова Світлана Анатоліївна, адже тільки командний підхід надає змогу будувати єдиний корекційно-реабілітаційний простір у роботі з «особливими» дітьми. Такі зустрічі відбуваються у  «Джерелі» не вперше, бо психологічна служба школи активно співпрацює з науковцями ЗОІППО.
       Таке  професійне співробітництво надає можливість працівникам  «Джерела» не тільки ділитися своїми напрацюваннями, а і відчувати «зворотній зв'язок», дізнаватись про інноваційні підходи у роботі своїх колег. Дружне професійне коло надає змогу обговорювати щоденні завдання, які постають перед практичними психологами під час реформ та планувати конструктивні кроки «нового шляху».
      Бажаємо натхнення нашим коліжанкам. Працюйте, втілюйте у життя Ваші найсміливіші проекти – результати будуть. Неодмінно будуть!

Комментариев нет:

Отправить комментарий