четверг, 21 апреля 2016 г.

XII міжнародний фестиваль арт-терапії "АРТ-ПРАКТИК" в Запоріжжі


2-3 квітня в Запоріжжі відбувся ХІІ Всеукраїнський  фестиваль арт-терапії "АРТ-ПРАКТИК" під керівництвом майстера своєї справи, психолога, арт-терапевта та талановитого коуча Олени Тараріної. 
   Цю важливу для професіонала подію мали змогу відвідати й ми (психологічна служба школи-інтернату "Джерело" ): психолог Драєвська Світлана Анатоліївна та соціальний педагог Обухова Наталія Олександрівна.
   У фестивалі приймали участь біля 20 майстрів, практикуючих арт-терапевтів з різних міст нашої країни (Київ, Кривий ріг, Кременчуг, Запоріжжя, Дніпропетровськ, Харків, Бердянськ, Славутич).
   Всі учасники мали змогу відвідувати різни майстер-класи з терапевтичних практик (арт-терапія, куклотерапія, тістопластика, ІЗО,МАК, Наративна арт, Архітипотерапія, Драматерапія, Колажування, Казкотерапія, Пісочна терапія та інш.). Ми пройнялися духом казки, малюнків, створення нових світів у свідомості людини. Пошук нових резервів людської психіки та душі - необмежений! Захоплює можливість розкрити нові горизонти своїх перспектив та професійний ріст у володінні ефективними, робочими техніками з арт-терапії.
    По закінченні дводенного фестивалю учасники отримали сертифікати від ГО "Східноукраїнської ассоціації арт-терапії".


Соціальний педагог,
Обухова Наталія



Комментариев нет:

Отправить комментарий