понедельник, 19 декабря 2016 г.

Новорічний інтерактив учнів-гуртківців з вадами слуху школи-інтернату «Джерело»


Ось і завершується перше півріччя діяльності психологічного гуртка 11-12 класів учнів з вадами слуху в школі-інтернаті «Джерело». Врахування особливостей процесу спілкування між учнями з вадами слуху є основною складовою проведення всіх занять. Діти протягом першого півріччя навчалися засобам спілкування, визначали соціальні ролі людини з особливими потребами, тренувалися у навичках рефлексії та емпатії. Механізми комунікації та  взаєморозуміння  є важливими  у спілкуванні абсолютно всіх людей, а для людей з ООП вони є складовою життєвого успіху, чинником якісної соціальної адаптації.

Проведеним заняттям ми підвели підсумки досягнень минулого року, проаналізували проблемні ситуації, скерували свої бажання тдосягнення, розкриття власних талантів та здібностей.

Учні з вадами слуху є дуже уважними слухачами та вправними учасниками всіх практичних занять з психології. Навчаючись різним аспектам життя людини, вони демонструють інтеграцію цих знань у свій світ. Цей світ має свої барви, почуття та захоплення, які надихають нас творити спільну справу разом із натхненням та вірою  у найкраще!
З Новим Роком, шановні!
Соціальний педагог Обухова Н.О.

Комментариев нет:

Отправить комментарий