среда, 1 февраля 2017 г.

«Ні – торгівлі людьми!» ,- практичні заняття із нечуючими старшокласниками КЗ ЗСЗШІ «Джерело» ЗОР


Захист прав та свобод дітей з особливими освітніми потребами є гаслом роботи соціального педагога в спеціальній школі-інтернаті "Джерело". Тема протидії торгівлі людьми є провідною у превентивному та пропедевтичному напрямках соціального захисту учнів з ООП.
Відповідно наказу Міністерства освіти і науки України від 08.04.2016 р. № 405 «Про затвердження плану заходів  Міністерства освіти і науки щодо протидії торгівлі людьми на період до 2020 року», для нечуючих старшокласників   школи-інтернату «Джерело» було проведено інтерактивне заняття за темою: «Ні – торгівлі людьми!». Учні ділилися знаннями щодо попередження та запобігання торгівлі людьми, брали участь в інтерактивній грі «Підводні камені популярних професій», розкривали питання  можливих ризиків популярних спеціальностей та визначали рівень власної відповідальності за своє майбутнє. По закінченню  учні отримали пам’ятки «Як не стати жертвою торгівлі людьми». Фіналом заходу стала колективна робота «В колі друзів» з гаслом: «Ні – торгівлі людьми! Разом – ми сила!».

  Я впевнена, що такі заняття стають маленькими зірочками на майбутньому життєвому шляху наших вихованців та допомогають захистити учнів та їх близьких.

                                                                                                           Обухова Н.О.,
 соціальний педагог 

6 комментариев:

  1. доброго дня. Як можна зв、язатися з соціальним пeдагогом з метою обміну досвідом?iira_@ukr.net

    ОтветитьУдалить
    Ответы
    1. Іра, доброго дня Вам! Моя адреса obuchova@list.ru Відповім на Ваші запитання. Дякую!

      Удалить
    2. Дуже вдячна. Заняття, судячи з фото, чудове.

      Удалить
    3. Чeкатиму на Вашу відповідь попошті

      Удалить
    4. Написала вам на eлeктронну адрeск

      Удалить